4 miejsce na Mistrzostwach Polski
Archiwum
Piątek, 29.03.2019 Data publikacji, Piątek, 29.03.2019 , Marcin Wrześniacki Autor, Marcin Wrześniacki , 746 Ilość wyświetleń, 746
Robert Kulik, zawodnik MLKS "ECHO" zajął 4 miejsce w 91. Mistrzostwach Polski PZLA w biegach przełajowych na dystansie 3 km. Jest to najlepszy w historii wynik twardogórskiego klubu. Robert jeszcze do niedawna był podopiecznym trenera Pawła Olszańskiego, a obecnie trenuje w Szkole Mistrzostwa Sportowego we Wrocławiu. Zawody odbyły się 23 marca w Olszynie Lubańskiej.
Przejdź do - aktualność Poprzednia
Przejdź do - aktualność Następna
Pobierz artykuł w formie pliku Pdf Drukuj treść tego artykułu
Powrót do poprzedniej strony
Kontakt na stronie Kontakt
Warsztaty piernikowe
Czwartek, 18.12.2025 Data publikacji, Czwartek, 18.12.2025 , Andrzej Makarczuk Autor, Andrzej Makarczuk , 78 Ilość wyświetleń, 78
W siedzibie Gminnego Klubu Senior + odbyło się przedświąteczne spotkanie, podczas którego młodzież, dzieci oraz dorośli mogli poznać tajniki wypieku pierników pod czujnym okiem seniorek.
WIĘCEJ »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
1 Wybierz element 1
2 Wybierz element 2
3 Wybierz element 3
4 Wybierz element 4
5 Wybierz element 5
Upływa termin zgłaszania azbestu
Czwartek, 18.12.2025 Data publikacji, Czwartek, 18.12.2025 , Marcin Wrześniacki Autor, Marcin Wrześniacki , 418 Ilość wyświetleń, 418
Przypominamy, że do końca stycznia każdego roku, osoba fizyczna niebędąca przedsiębiorcą, ma obowiązek przedłożenia, odpowiednio wójtowi, burmistrzowi lub prezydentowi miasta „Informacji o wyrobach zawierających azbest”.
WIĘCEJ »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
Warsztaty piernikowe
Czwartek, 18.12.2025 Data publikacji, Czwartek, 18.12.2025 , Andrzej Makarczuk Autor, Andrzej Makarczuk , 78 Ilość wyświetleń, 78
W siedzibie Gminnego Klubu Senior + odbyło się przedświąteczne spotkanie, podczas którego młodzież, dzieci oraz dorośli mogli poznać tajniki wypieku pierników pod czujnym okiem seniorek.
WIĘCEJ »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji